Refusjon for nasjonale arrangementer

Refusjoner for nasjonale arrangementer

Har du deltatt på et nasjonalt arrangement i regi av Humanistisk Ungdom og skal ha refusjon gjøres dette via Tripletex. For å utføre refusjonen trenger du en bruker i systemet. Hvis du ikke har dette tar du kontakt med oss på ungdom@human.no.

Hva trenger jeg for å få refusjon? 

  • Bruker i Tripetex. Hvis du ikke har dette tar du kontakt med oss på ungdom@human.no
  • Kvittering på det du skal ha refusjon for
  • Sikret at det du skal ha refusjon for er i tråd med Humanistisk Ungdoms økonomiske retningslinjer. 

 

Frist for å be om refusjon

Du må levere inn kvittering sammen med krav om refusjon i Tripletex senest 30 dager etter utlegget. Krav om refusjon som kommer etter denne fristen blir normalt ikke refundert med mindre annet er avtalt. 

 

Hvordan føre refusjoner i Tripletex

1. Logg inn i Tripletex (den som skal ha igjen penger må selv legge det inn). 

2. Trykk på "Reiser og utlegg" på menyen på venstre sider. Deretter trykker du på "pluss"- tegnet nederst i høyre hjørne. Da kommer det opp ett fly og en koffert. 

  • Fly= reiseregning. Eks, buss- eller togbillett. 
  • Koffert= utlegg. Alle utgifter for alt som ikke er reise skal føres her. Det være kvittering for innkjøp av mat til et arrangement, leie av lokaler, kjøp av utstyr etc. 

3. Last opp kvittering i PDF. Den må være scannet. På Iphone eksisterer denne funksjonen på "Notater", i Android kan man laste ned en gratis scanner app f.eks Genius Scan eller TinyScanner. På den måten kan du scanne ved hjelp av telefonen. Dere kan laste opp flere kvitteringer samtidig så lenge det er samme personen som skal ha igjen penger. 

4. Fyll inn informasjon om hva kostnaden gjelder og hvor mye penger som er brukt. Det skal være en kostnadslinje per kvittering. For å trekke penger fra deres konto finner dere navnet på deres lokallag under "Prosjekt".

Prosjekt= navnet på lokallaget.

Dato= dato på kvitteringen. 

5. Når alt er fylt inn, klokk "levere" øverst på siden. Da får administrasjonen varsel om at vi må godkjenne utlegget. 

6. Noen på kontoret godkjenner refusjonen og tar kontakt om noe ikke er riktig. Vi lærerer dere litt underveis. Det går helt fint om ikke alt var helt riktig første gangen! 

 

En detaljert steg for steg veiledning med bilder finner du her. Laster du ned Power Pointen vil du også få tilgang til viktige notater på hver slide. 

 

Forvirra? Er du usikker tar du bare kontakt med oss på ungdom@human.no, du kan også ringe oss på telefon: 23 15 60 90