Landsmøte 2023

Nyheter
Humanistisk Ungdom avholder Landsmøte 28.-30. april i Oslo. Her vil representanter fra hele landet samles for å velge ny ledelse, diskutere hva vi skal jobbe med og stake ut kursen for det neste året!

Du finner sakspapirer til landsmøte her:

Sakspapirer

Vedlegg

 

Meld deg på Landsmøtet her. 

Representer ditt lokallag

Årsmøtet i ditt lokallag velger delegater til landsmøtet. Ta kontakt med ditt lokallag dersom du vil være delegat på landsmøtet. Det kan være flere som ønsker delegatstatus enn det er plasser, og derfor er det viktig å stille på årsmøtet, slik at du kan forklare hvorfor akkurat du kan representere ditt lokallag på en best mulig måte.

De som velges til å reise på Landsmøtet må melde seg på innen 7.mars.

Reise og opphold dekkes av Humanistisk Ungdom.

 

Forslagsfrist 7.mars

På Landsmøtet skal vi behandle organisasjonens vedtekter. Dersom du vil endre noe i vedtektene må du sende inn forslaget ditt før 7.mars. 

Dersom du vil melde opp en sak til behandling av Landsmøtet må du melde det inn til Sentralstyret før 7.mars. Send en e-post til ungdom@human.no. 

 

PÅMELDINGSFRIST 7. MARS

Er det ikke lokallag der du bor?

Hvis du ikke tilhører et lokallag og ikke har et lokallag i nærheten trenger du ikke fortvile. Du kan nemlig søke om å stille som direktemedlem.

I slutten av februar vil alle HU-medlemmer uten lokallag kunne gå inn og velge de delegatene de ønsker skal representere direktemedlemmene, og du kan dermed få fullverdig delegatstatus på landsmøtet.

De som velges til å reise på Landsmøtet må melde seg på innen 21. februar. 
Reise og opphold dekkes av Humanistisk Ungdom.