Sina tar valget

Nyheter
Sina har aldri stemt før, og synes generelt politikk er vanskelig.

Til høsten er det stortingsvalg, i den anledning har vi i Humanistisk ungdom fått vår leder Sina til å snakke med ungdomspolitikere og rett å slett teste valget. Sina har aldri stemt før, og synes generelt politikk er vanskelig.  Framover på vår Facebook- og Instagram-side vil du kunne se intervjuene med ledelsen i ungdomspartiene, testing av valgkometer og Sina som forhåndsstemmer, noe hun tror er kjempevanskelig.

Se første episode på vår Facebook-side her!

Det vil også bli gitt ut eksklusivt «Jeg har stemt» merch. Alle som legger ut bilde av dem som stemmer på facebook eller instagram med #HUstemmer2021 vil få tilsendt klistremerke av oss. Og man blir automatisk med i trekning av handlenett. Har du ikke stemmerett i dette stortingsvalget? Vi har egne klistremerker for dere som stemmer i skolevalgene! Send oss en melding med fullt navn og adresse på facebook eller instagram da du har lagt ut bilde med hashtaggen så vi får sendt deg det.

Så hvis du ikke helt vet hva du skal stemme eller hvordan du stemmer, eller kanskje bare er nysgjerrig på hva andre partier mener. Bli med Sina når hun tar valget!