Ny organisasjonsrådgiver!

Nyheter
Renate Hamm (28) fra Bergen, verdens fineste by, er vår nye organisasjonsrådgiver. Tidligere har hun jobbet som ungdomssekretær/enhetsleder i KFUK-KFUM. Hun brenner for ungt engasjement og gleder seg masse til å jobbe hos oss! Bli litt bedre kjent med henne:

Hvorfor vil du jobbe i HU? 

Jeg elsker ungdom og ungt engasjement. Ungt engasjement er det største bærekraften vi har for endring. Jeg har lang fartstid innen barne- og ungdomsorganisasjoner, og Humanistisk Ungdom står for viktige ting. Dere har gode og viktige meninger. Jeg skrev faktisk en masteroppgave om HU, og syns dere virker som en god gjeng.  

 

Hvordan føles det å være i gang? 

Det er veldig kjekt å være i gang. Jeg får jo jobbe med oppgaver som jeg syns er gøy. Elsker å jobbe med lokallag og medlemmer. Jeg har mange ideer og gleder meg til å bli kjent med dere.Det blir også kjempegøy å møte noen av dere på landsmøtettil helga! 

 

Hva har du drevet med tidligere?  

Jeg har vært student kjempe lenge! Jeg har en master i administrasjon og organisasjonsvitenskap og en bachelor i journalistikk. I forbindelse med journalistikkbacheloren var jeg på utveksling i Southampton i England. Rakk dessverre ikke å gå på noen fotballkamper mens jeg bodde der, så må kanskje ta en tur dit igjen...  

Utenom studier har jeg lenge vært aktivtensing-miljøet. Det er derfor jeg har valgt å studere og jobbe med ungdomsaktivitet.  

 

Hvorfor vil du jobbe med ungdom? 

Jeg syns ungdom er viktig, og deres meninger er viktige og må bli hørt. Dere ungdommer er så skamløse i hva dere liker, tenker, mener og føler. Og dere føler og mener så mye og så sterkt, derfor er det utrolig gøy å jobbe med og for dem! 

 

Til slutt; hva er din favoritt godis? 

Jeg er ikke egentlig kjempeglad i søtt, foretrekker hellersaltsnacks. Hvis jeg måtte velge noe søtt, så er det de søte små rosa og hvite soppene fra smågodthylla. Ellers er popcornalltid en vinner!