Sommerleir 2023

Nyheter
I år samles vi til sommerleir 03.-08. juli på Hove leirsted. I år er tema "Kunnskap er makt» Bli med!

Tradisjon tro arrangerer Humanistisk Ungdom sommerleir, og vi inviterer i år til Hove leirsted. Det blir alt du ønsker deg av en leir: grilling, nye venner, gamle venner, nye ting å tenke på og varme sommerkvelder! 

Meld deg på her! 

Årets tema

På årets leir skal vi utforske temaet «Kunnskap er makt», gjennom å diskutere og høre om utrolig mye forskjellig. 

Vi skal snakke om dilemmaer rundt hvem som bestemmer hva som er sant – hva kan vi egentlig vite med sikkerhet? Finnes det bare én sannhet eller flere? Hva lærte du ikke på skolen? Hva er egentlig makt? Vi kommer til å slippe deler av programmet utover sommeren, så følg med på våre sosiale medier for å holde deg oppdatert!

Vi i Humanistisk Ungdom inviterer til en sommerleir stappfull av morsomme foredrag der vi skal utforske alle disse spørsmålene fra forskjellige synsvinkler. Kanskje du finner ut noe nytt om meningene du har, eller finner nye svar på det du lurer på? Vi gleder oss til å se deg der! 

Hva skjer egentlig på HU-leir?

Som nevnt over skal vi utforske temaet for leiren sammen! Vi skal ha spennende foredrag som vil opplyse oss om og utfordre oss på hva vi egentlig kan vite. I tillegg skal vi ha ulike verksteder som du kan velge mellom – aktiviteter, diskusjoner og temaer du selv hva har lyst å lære mer om. 

Det blir også sosiale aktiviteter gjennom hele leiren. Du kan både være med på frivillig organisert fritid og ha egentid. Selv om det er mye morsomt programmet, vil det være masse fritid som du kan bruke til å slappe av, spille brettspill eller finne på noe annet gøy. Det vil være aktiviteter som kommer til å passe alle og enhver, blant annet vannkrig, spill, bading, leirfest og mye mer! 

I begynnelsen av leiren blir du delt inn i en gruppe som er ledet av en frivillig fra Humanistisk Ungdom. Gruppelederen vil hjelpe med å holde deg informert, og du kan gå til dem dersom du lurer på noe i løpet av leiren. Gruppene møtes og vil diskutere og ha kule aktiviteter hver dag! Hver kveld vil det være leirshow, der har du muligheten til å opptre med hva enn du vil eller se hva andre har å vise frem! 

Ellers vil du naturligvis få tre faste måltider hver dag. Det vil ikke bli mulighet for butikktur under leiren, så ta med egen snacks. Du vil bli satt på rom med 3-6 andre deltakere, og du kan komme med ønsker under påmeldingen. Vi kan ikke love at alle ønsker blir oppfylt, men vi kommer til å sette opp rom slik at du kommer med noen i samme alder som deg. Det vil også være en leirledelse med voksne ansatte som har ansvar for beredskap og trivsel gjennom hele leiren. De er tilgjengelige døgnet rundt, ogdu kanalltid spørre om det er noe. 

Vi ønsker at alle skal få mulighet til å delta på sommerleir, hvis du har behov for tilrettelegging ta kontakt med oss, så finner vi løsninger sammen. 

Vi i Humanistisk Ungdom gleder oss masse til å bli kjent med deg, og håper at du vil delta på årets morsomste leir! 

Reise

Bor du langt unna? Da bestiller vi reisen for deg, og sørger for at du kommer fram til Oslo slik at du rekker felles buss for alle reisende. Bor du i nærheten og ønsker å møte direkte på leirstedet, vil det også være muligheter for det.  

De som kommer langveis fra, vil ankomme Oslo mandag morgen eller søndag kveld. Felles bussavreise vil bli mandag den 03. Juli. 

Vilkår

Når du melder deg på godtar du samtidig våre retningslinjer for egenandel, påmelding og avmelding for Humanistisk Ungdoms nasjonale arrangementer.  

Priser

Sommerleiren 2023 koster fra 400 kroner. Innbakt i prisen er reise, overnatting, mat, program, spennende foredrag og mye mer. Se spesifiserte priser for ulike kategorier under. 

Årets konfirmanter: 400 
Medlemmer: 400 
Ikke-medlemmer: 800 

 

REFUSJON FRA HUMANISTISK UNGDOM

Dersom du har vært på et sentralt arrangement i regi av Humanistisk Ungdom kan du søke om refusjon av dine utgifter. 

For å få refusjon må du ha et bilag (kvittering) som viser hva du har brukt pengene på. 

Du må levere inn refusjonskrav med bilag senest 30 dager etter utlegget. 

Hvor dyr kan reisen være? 

Ved reiser som dekkes av Humanistisk Ungdom skal normalt billigste reisemåte, inkludert alle moderasjoner, benyttes. Alle reiser skal bestilles så tidlig som mulig. 

Økonomiske retningslinjer 

Refusjon gis i tråd med Humanistisk Ungdoms økonomiske retningslinjer.