Vintersem 2022

Nyheter
Vintersem 2022 arrangeres i Oslo 4. til 6. februar og årets tema er vitenskap!

Er det slik at alt som forskere sier er sant? Eller bør vi ta det med en klype salt noen ganger? Hva om konspirasjonsteoretikerne har rett og det er vi som ikke ser sannheten? Spørsmålet er egentlig hvem har rett og hvem har galt. Mine fakta kan jo være din fleip, eller finnes det bare en stor sannhet som alle skal være enige om for å få en harmonisk verden.

Helgen 4. til 6. februar skal vi arrangere Humanistisk Ungdom sitt årlige vinterseminar på Tonsenhagen skole, i Oslo. Årets tema er Vitenskap: Fleip eller fakta og vi skal gjøre masse spennende innenfor det. Denne helgen vil vi møte mange fantastiske foredragsholdere, være med på spennende workshops og dra sammen til Teknisk museum. Selvfølgelig skal vi også ha det hyggelig sammen med mye sosialt!


Våre egne og kjære HU-entusiaster Kristian Bjørkelo og Didrik Søderlind kommer både for å fortelle oss om konspirasjonsteorier og kritisk tenking men også for å arrangere morsomme spill på kvelden. Seminaret starter klokken 20, men dersom du ikke ønsker å møte direkte på skolen er det også mulig å møte oss ved Tigeren utenfor Oslo S klokken 19 og vi drar samlet opp til Tonsenhagen.


Seminaret er åpent for alle mellom 15 - 25, både medlemmer, ikke medlemmer og årets humanistiske konfirmanter selv om de ikke har fylt 15 enda.

Meld deg på her!