Sommerleir 2021

Nyheter
Er du klar for årets høydepunkt?

Tid: 27. juli til 1. august

Sted: Hønefoss

Vi er endelig klare for å slippe påmelding til året sommerleir og klarer knapt vente med å vise dere hva vi har planlagt! Årets leir har temaet "Kunnskap er makt" og vi skal utforske spørsmål rundt hva vi kan vite, hva vi egentlig ønsker å vite og ikke minst hvem som bestemmer hva vi får vite. I tillegg blir det selvfølgelig alt annet vi elsker med sommerleir, følg med i våre kanaler for å få hint om programmet utover våren.

Vår førsteprioritet er at leiren skal være et trygt sted både sosialt og smittevernsmessig. Det vil av hensyn til smittevernet være et redusert antall plasser i år, så pass på å melde deg på tidlig!

Har du spørsmål angående leiren? Send oss en mail på ungdom@human.no!

De fantastiske regionalgene i Human-Etisk Forbund vil gjerne støtte sine lokale ungdommer og kan dekke hele eller deler av deltakeravgiften din. Gå inn her for å finne ut hvor mye du kan få i rabatt!

Meld deg på sommerleiren her!

Obs! På grunn av smittevern er det i år færre plasser på leiren enn vanlig. Medlemmer og årets konfirmanter vil ha mulighet til å melde seg på allerede 23. mars, mens ikkemedlemmer kan melde seg på fra 6. april. Dersom du ikke er medlem kan du melde deg inn under påmeldingen, slik at du både kan melde deg på tidlig og få medlemsrabatten.