Høstseminar: Hva om vi styrte landet?

Nyheter

Hvordan styrer man den ideelle verden, er vi avhengig av en demokratisk styreform for å sikre det beste for alle, og hva skjer når demokratiet krasjer fullstendig? Dette er bare noe av det vi vil diskutere og høre om på Humanistisk ungdoms høstseminar 2020, 23-25.Oktober.

Dette blir vårt første fysiske samling på omtrent et år, og vi gleder oss utrolig mye til å se folk igjen.

Vi lover god stemning, høy spennings-faktor og mye bra opplegg, såklart sikret etter myndighetenes oppdaterte smitteverns-regler.

Vi gleder oss til å se deg igjen!


Hvor: Haraldsheim Vandrehjem
Når: 23 - 25 Oktober 2020

Påmelding: https://www.checkin.no/event/24833/hoestseminar-2020


Mer detaljert informasjon 

Sted:

 

Vi skal være på Haraldsheim Vandrerhjem litt utenfor Oslo Sentrum, overnattingen vil stort sett foregå på firemannsrom og informasjon om hva du selv trenger å ta med kommer i en egen epost til påmeldte.

Haraldsheim ordner mat og slikt for oss under hele seminaret og vi får frokost lunsj og middag servert der. Om du skulle ha noen allergier eller spesielle matbehov, ber vi om at du legger dette inn i påmeldingsskjema slik at vi kan ta hensyn til dette.

Tid:

 Seminaret vil foregå fra fredag 23.Oktober til søndag 25.Oktober. Oppmøte vil være et sted rundt Oslo S hvor vi vil geleide folk dit vi skal være. Kommer du langveis fra (mer enn 4 timer) kan Humanistisk Ungdom booke reise for deg, og det vil i utsendingen av reise bli gitt mer detaljer om hvordan du kommer deg enten til møtepunktet på Oslo S eller direkte til vandrerhjemmet.  

 Seminaret vil starte tidlig på kvelden fredag slik at det er tid for folk å reise dit, og avsluttes tidlig ettermiddag på søndag. Skulle du trenge politisk fravær for deler av eller hele fredagen er det en boks for dette i påmeldingsskjema.

 

Sikkerhet og smittevern: 

Vi gjør alt vi kan for å følge med på og tilpasse oss myndighetenes råd og krav tilknyttet arrangementer både nasjonalt og lokalt. Derfor er vi også i dialog med vandrerhjemmet som på sin side vil fikse smittevern tilknyttet lokalene. 

Vi vil også selv legge planer slik at smittevern i tilknytning til reise og opphold for våre deltakere blir opprettholdt.

Humanistisk ungdom skal være en trygg arena for våre deltakere og vi påpeker derfor at arrangementet er alkoholfritt.

Arrangørene:

Seminaret arrangeres av et utvalg ledet av Humanistisk Ungdoms sentralstyre og består av fire personer som under arrangementet vil ha et hovedansvar for at deltakere skal ha det bra, dette er voksne personer som har lang fartstid i organisasjonen. 

Skulle du lure på noe mer en det som står her kan du gjerne ta kontakt med oss enten på Facebook eller epost: ungdom@human.no