Bli med på sommerleir!

Nyheter
I år samles vi til sommerleir 29. juli - 3. august på Ringerike Folkehøgskole. I år er tema Frihet og rettferdighet. Bli med!

Tradisjonen tro arrangerer Humanistisk Ungdom sommerleir, og vi inviterer til Ringerike Folkehøgskole. Det blir alt du ønsker deg av en leir: Grilling, nye venner, gamle venner, nye ting å tenke på og varme sommerkvelder!

Meld deg på her!

Frihet og rettferdighet i fokus

Årest leirtema er Frihet og Rettferdighet. 

Reise

Bor du langt unna? Da bestller vi reisen for deg og sørger for at du kommer fram til Oslo og rekker felles buss for alle reisende. Bor du i nærheten og ønsker å møte direkte på leirstedet, vil det også være muligheter for det. 

De som kommer langveis fra, vil ankomme Oslo på morgenen på mandag (eller søndag kveld). Felles bussavreise vil bli rundt kl 14 den 29. juli.

Vær en skikkelig leirdeltaker - sov i telt

Sover du i telt kan du selv bestemme om du vil ha det alene eller om du vil dele det med andre. Kanskje kan lokallaget ditt lage en felles camp på leirområdet? Selv om du sover i telt har du selvfølgelig tilgang på både dusj og toaletter innendørs. Du får med deg hele programmet til en billigere penge.

Vilkår 

Når du melder deg på godtar du samtidig våre retningslinjer for egenandel, påmelding og avmelding på HUs nasjonale arrangementer.  

Priser:

Sommerleiren 2019 koster fra 1200 kroner. Innbakt i prisen er reise, overnatting, mat, program, spennende foredrag og mye mer. Se spesifiserte priser for ulike kategorier under.

Teltplass (må ha med telt og soveutstyr)

Uansett medlemskap: 1200

Sengeplass (må ha med eget sengetøy eller sovepose):

Årets konfirmanter: 1900
Medlemmer: 1900
Ikke-medlemmer: 2300

Noen av fylkeslagene i Human-Etisk Forbund dekker deltageravgiften til sommerleiren for ungdommer fra sitt fylke.  Sjekk denne oversikten for å se om du kan få redusert pris!

Meld deg på her!

Refusjon fra Humanistisk Ungdom

Dersom du har vært på et sentralt arrangement i regi av Humanistisk Ungdom kan du søke om refusjon av dine utgifter.

For å få refusjon må du ha et bilag (kvittering) som viser hva du har brukt pengene på.

Du må levere inn refusjonskrav med bilag senest 30 dager etter utlegget.

Egenandeler

I forbindelse med arrangementer i regi av Humanistisk Ungdom sentralt er egenandelen for reiseutgifter på 200 kroner.

Hvor dyr kan reisen være?

Ved reiser som dekkes av Humanistisk Ungdom skal normalt billigste reisemåte inkludert alle moderasjoner benyttes. Alle reiser skal bestilles så tidlig som mulig.

Økonomiske retningslinjer

Refusjon gis i tråd med Humanistisk Ungdoms økonomiske retningslinjer. 

 

Jeg vil ha refusjon