Bli HU-Ambassadør!

Nyheter
Har du erfaring med formidling? Eller liker du å snakke foran og med mennesker? Humanistisk Ungdom søker nå initiativrike og sprudlende medlemmer som ambassødrer.

Erfaring

Vi lover dere masse erfaring med formidling; hvordan snakker man med folk for å få dem engasjert? Hvordan framstiller man et tema på en måte som appellerer til andre ungdommer? Alt dette vil du få verdifull erfaring med.

Skolering

30. november til 2. desember blir alle ambassadører skolert i opplegget som skal presenteres for neste års konfirmanter. Du vil få innføring i opplegget vi har, rom for å tilpasse det din egen stil, og dessuten kursing i andre ferdigheter som blir nyttige å ta med seg.

Se landet

HU-ambassadørene får muligheten til å reise landet rundt for å presentere for konfirmanter gjennom våren 2019. HU dekker reise og opphold, og du får mulighet til å oppleve nye steder. Vi prøver alltid å finne konfirmantgrupper du kan presentere for i nærheten av der du bor, men det kommer mange muligheter til å slenge seg på reisemuligheter litt lenger unna. I år har våre ambassadører fått reise til blant annet Bergen, Rjukan, Skien, Tromsø og Porsgrunn.

Møte konfirmanter

Konfirmanter er spennende å diskutere med, og de er svært interesserte i det du har å formidle - i alle fall om du selv er engasjert! Å diskutere med unge ungdommer gir alltid et nytt perspektiv på ting, og å lage opp et opplegg der de kan få delta aktivt gjør også deg bedre på å presentere og holde workshops. Som ambassadør bør du ha mulighet til å holde minst tre presentasjoner i perioden februar-mai i 2019.

Syns du dette virker spennende? Send en søknad gjennom dette skjemaet, og vi tar kontakt. Jo mer utfyllende søknad du skriver, desto større sjanser har du for å få bli med. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.