Tid for verveuker!

12.-25. oktober blir det verveuker i Humanistisk Ungdom. I denne perioden oppfordrer vi både medlemmer og lokallag til å verve så mange nye medlemmer som de klarer og vi lover heftige vervepremier.

Hvorfor trenger vi å verve nye medlemmer?

Vi trenger nye medlemmer for at organisasjonen skal vokse og få større gjennomslagskraft i våre politiske saker. Økonomien til HU blir også bedre jo fler vi er, og da kan vi arrangere enda større og kulere nasjonale arrangementer. Flere aktive medlemmer i HU trekker fram samholde og det sosiale i organisasjonen da de beskriver HU, flere ungdom i Norge burde få den mulighet til å oppleve samholdet vårt.

Tips til verving: få med venner og klassekamerater, snakk positivt om HU uten å snakke ned andre organisasjoner, snakk med lokallaget ditt om å arrangere stand, inviter venner til lokallagsarrangementer og husk at alle har ikke lyst til å være med og det må vi respektere.

Konkurransen 

Alle lokallagene konkurrerer mot hverandre, og det lokallaget som får flest nye medlemmer i løpet av denne perioden vinner eksklusivt HU-merch. For medlemmer  er premier basert på hvor mange man verver.  

 

Premier for medlemmer: 

  • 2 nye medlemmer = En ny HU-hettegenser, . 

  • 5 nye medlemmer = HU-hettegenser og en eksklusiv drikkeflaske 

  • 10 nye medlemmer  HU-hettegenser og en eksklusiv drikkeflaske og boka «Norske banneordboka» 

  • 15 nye medlemmer HU-hettegenser og en eksklusiv drikkeflaske og boka «Norske banneordboka» og med i trekningen om et gavekort som kan brukes på mange butikker og nettsider.  

 

Regler: 

  • For at en verving skal telle, må den som blir vervet ha betalt kontingenten sin selv. Tips! Verver du gjennom vipps skjer dette med en gang 

  • Kun nye medlemmer mellom 15-25 år teller, får du noen som allerede er medlem til å betale kontingenten sin teller ikke det. 

  • Verver du gjennom vipps, må den du verver skrive ditt navn i kommentaren. Glemmer dere det må dere sende mail til ungdom@human.no der du sier hvem du har vervet.  

  • For lokallagskonkurransen så vil medlemssystemet ta opptellingen automatisk, og dere trenger ikke å gi beskjed om hvem dere har vervet.  

 

Spørsmål om verveukene kan rettes til organisatorisk nestleder Sina på sina.inngjerdingen@human.no