Bli med på sommerleir!

Nyheter
I 2017 samles vi til sol, sommer og leir på Gulsrud leirsted 24.-28.juli. I år heter leiren Tenketopia, og vi skal fokusere på kritisk tenkning. Bli med!

Tradisjonen tro arrangerer Humanistisk Ungdom sommerleir, og i år inviterer vi deg til Gulsrud leirsted. HU feirer 10 år, og derfor slår vi ekstra hardt på stortromma i år. Det blir alt du ønsker deg av en leir: Grilling, nye venner, gamle venner, bading, leirbål, nye ting å tenke på, bursdagsfest og varme sommerkvelder!

Kritisk tenkning i fokus

Har du hørt om falske nyheter og alternative fakta? Evnen vår til å være kritiske til informasjon har vist seg å være viktig det siste året. På sommerleiren inviterer vi deg derfor inn i et helt nytt samfunn:

Velkommen til Tenketopia, et fantasiland hvor mennesker setter tenkningen høyest i samfunnet! Tenktatoren hersker her, og røsker ut rustne tankebaner. I dette landet er alle tanker lov, men de må alltid tenkes to ganger. Det eneste som truer Tenketopias idyll, er mønstermonsterne..

Ta med deg en venn på sommerleir og få en gratis hettegenser.

Vær en skikkelig leirdeltaker - sov i telt

Det er ikke mange sengeplasser igjen på årets sommerleir. Men forvil ikke! Vi har plass til både deg og teltet ditt. Og det er egentlig enda kulere. Sover du i telt kan du selv bestemme om du vil ha det alene eller om du vil dele det med andre. Kanskje kan lokallaget ditt lage en felles camp på leirområdet? Selv om du sover i telt har du selvfølgelig tilgang på både dusj og toaletter innendørs. Du får med deg hele programmet til en billigere penge.

Reise

Oppmøte Oslo: 12.30, Oppmøte Gulsrud 14.30

Avreise Gulsrud: 13.00, ankomst Oslo 14.30

 

Når du melder deg på godtar du samtidig våre retningslinjer for egenandel, påmelding og avmelding på HUs nasjonale arrangementer.  

Priser:

Sommerleiren 2017 koster fra 1500 kroner. Innbakt i prisen er reise, overnatting, mat, program, spennende foredrag og mye mer. Se spesifiserte priser for ulike kategorier under.

Teltplass (må ha med telt og soveutstyr)

Uansett medlemskap: 1500

Sengeplass (må ha med eget sengetøy eller sovepose):

Årets konfirmanter: 2000
Medlemmer: 1900
Ikke-medlemmer: 3500

 

Noen av fylkeslagene i Human-Etisk Forbund dekker deltageravgiften til sommerleiren for ungdommer fra sitt fylke.  Sjekk denne oversikten for å se om du kan få refusjon!

Refusjon fra Humanistisk Ungdom

Dersom du har vært på et sentralt arrangement i regi av Humanistisk Ungdom kan du søke om refusjon av dine utgifter.

For å få refusjon må du ha et bilag (kvittering) som viser hva du har brukt pengene på.

Du må levere inn refusjonskrav med bilag senest 30 dager etter utlegget.

Egenandeler

I forbindelse med arrangementer i regi av Humanistisk Ungdom sentralt er egenandelen for reiseutgifter på 200 kroner.

Hvor dyr kan reisen være?

Ved reiser som dekkes av Humanistisk Ungdom skal normalt billigste reisemåte inkludert alle moderasjoner benyttes. Alle reiser skal bestilles så tidlig som mulig.

Økonomiske retningslinjer

Refusjon gis i tråd med Humanistisk Ungdoms økonomiske retningslinjer. 

 

Jeg vil ha refusjon