Betal kontingenten din

Husk å betale medlemskontingent for 2021, Humanistisk Ungdom trenger deg med på laget!

Hvorfor skal jeg betale kontingent? 

Humanistisk Ungdom får statsstøtte basert på hvor mange medlemmer som har betalt kontingent. Så for at vi skal kunne fortsette å arrangere kule arrangementer som sommerleir, fredags-quiz, live-foredrag, høstseminar, kampanjer og støtte lokallag så er vi helt avhengige av at så mange som mulig betaler 50 kroner i kontingent til oss hvert år. 

Hvordan betaler jeg kontingent? 

I begynnelsen av februar ble det sendt ut faktura i posten til alle som er registrert som medlemmer. Denne kan du betale i nettbanken, eller scanne direkte inn i Vipps for å betale kontingenten din. 

Du kan også logge deg inn på minside.human.no og finne betalingsinformasjon under "Mine fakturaer". Her kan du betale fakturaen med bankkort direkte i systemet, eller bruke informasjonene til å betale i nettbanken. 

Har du ikke fått faktura eller sliter du med å logge inn på minside? Send oss en mail på ungdom@human.no så hjelper vi deg! 

Bli medlem!

Er du ikke medlem hos oss enda? Bli det nå da vel! Du kan enkelt melde deg inn her. Mer informasjon om medlemsskap finner du her.