Betal kontingenten din

Husk å betale medlemskontingent for 2022, Humanistisk Ungdom trenger deg med på laget!

Hvorfor skal jeg betale kontingent? 

Humanistisk Ungdom får statsstøtte basert på hvor mange medlemmer som har betalt kontingent. Så for at vi skal kunne fortsette å arrangere kule arrangementer som sommerleir, fredags-quiz, live-foredrag, høstseminar, kampanjer og støtte lokallag så er vi helt avhengige av at så mange som mulig betaler 50 kroner i kontingent til oss hvert år. 

I 2021 vedtok Human-Etisk Forbund (HEF) at de ikke skulle ta medlemskontigent for medlemskap. For oss i humanistisk ungdom er dette en viktig inntektskilde, men også et krav for ungdomsorganisasjoner som mottar offentlig støtte. Derfor har vi fortsatt medlemskontigent, men vi holder den så lavt lovverket tillater.

Hvordan betaler jeg kontingent? 

I slutten av mars ble det sendt ut faktura i posten til alle som er registrert som medlemmer. Denne kan du betale i nettbanken, eller scanne direkte inn i Vipps for å betale kontingenten din. 

Du kan også logge deg inn på minside.human.no og finne betalingsinformasjon under "Mine fakturaer". Her kan du betale fakturaen med bankkort direkte i systemet, eller bruke informasjonene til å betale i nettbanken. 

Har du ikke fått faktura eller sliter du med å logge inn på minside? Send oss en mail på ungdom@human.no så hjelper vi deg! 

Bli medlem!

Er du ikke medlem hos oss enda? Bli det nå da vel! Du kan enkelt melde deg inn her. Mer informasjon om medlemsskap finner du her.