Landsmøte 2021

Velkommen til landsmøte i Humanistisk Ungdom! Her finner du all informasjon du trenger til den digitale samlingen siste helg i mai.

Humanistisk Ungdoms 14. ordinære Landsmøte avholdes digitalt fra 29. til 30. Mai 2021. Her møter representanter fra lokallagene og direktemedlemmer, Sentralstyret, Valgkomiteen og Kontrollkomiteen. Delegatene utøver sammen den høyeste myndigheten i Humanistisk Ungdom. Delegatene er valgt på lokallagenes årsmøter. 

Plattformen Zoom vil bli brukt for å kunne snakke og se hverandre under møtet, alle avstemminger og nye forslag blir tatt gjennom GoPlenum. Påloggingsinformasjon vil bli sendt direkte til påmeldte møtedeltakere, ta kontakt på ungdom@human.no om du ønsker å observere møtet.

 

Sakspapirer

og saksliste finner du her!

 

Vitser 

Vi trenger vitser til tekniske pauser på landsmøtet, send oss dine beste her!

 

Valg

Valgkomiteens innstilling finner du her

Det er fullt mulig å stille til valg frem til søndagen på selve landsmøtet. Trykk her for å finne ut mer!

Torsdag 20. mai blir det kandidatpresentasjon live på facebook, der journaliststudent Iver fra sentralstyret intervjuer kandidatene til sentralstyret. Gå inn på Humanistisk Ungdoms facebookside for å se sendingen direkte eller som video i etterkant!

 

Formøter

Det vil bli arrangert en rekke formøter før landsmøtet, som alle vil forberede deg godt til å delta på landsmøtet.

Fredag 21. mai blir det formøte for de som skal være en del av redaksjonskomiteene. Her får man en innføring i hva jobben er og hvordan man gjør den godt. Dette er ikke relevant dersom du ikke skal sitte i en slik komite, men svært viktig dersom du skal.

Mandag 24. mai blir det formøte for alle som stiller til valg. Her går vi gjennom hvordan valget fungerer i praksis, hvordan det blir digitalt og noen tips til hvordan man skriver en god tale og lignende.

Tirsdag 25. mai blir det formøte om etiske rettningslinjer og arbeidsprogram. Dette er en god anledning til å bli kjent med dokumentetene som foreslås og finne ut hva du mener om dem!

Onsdag 26. mai blir det formøte for plattform og uttalelser. Dette er en god måte å bli kjent med hvilke meninger det blir foreslått at HU skal ha fremover og hva du selv mener HU burde stå for!

Torsdag 27. mai blir det formøte om hvordan landsmøtet kommer til å fungere teknisk og formelt. Dersom du skal være møtedeltaker bør du delta på dette, slik at du ert klar for hvordan møtet vil bli gjennomført i helgen. Dersom du ikke har vært på landsmøtet før er det særlig viktig at du deltar, siden et landsmøtet er ganske anerledes enn andre arrangementer.

 

Praktisk

For å få en så god gjennomføring av landsmøtet som mulig er det viktig at alle er komfortable med Zoom og GoPlenum. Det kommer til å bli gjort en gjennomgang av hvordan disse programmene fungerer på formøtet 27. mai, der bør med andre ord alle delta.

Det kommer til å bli landsmøtemiddag og sosiale opplegg på lørdag kveld, mer informasjon om dette er sendt på mail til alle møtedeltakere. Her vil det blir det som vanlig prisutdelinger, taler og annen morro!

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, kontaktinfo finner du her.

 

Vel møtt til landsmøte!